28 august 2006

Hvordan da? Blogg FAQ/OBS


Til nå har jeg fått masse respons på bloggen, både fra kommentarer og direkte. Det synes jeg er veldig artig, så bare fortsett med det. Det er imidlertid også noen som har spurt om enkelte ting, så jeg tenkte å gi litt forklaringer.

I've also found from statistics (see bottom of page) that people from other countries are visiting. I've written this blog mainly for my norwegian family and friends, so I write in norwegian. I would however very much like an email (english or german), so just check the profile page.

På bunnen av hvert innlegg, står det "Posted by Matias @ [Tid og Dato] [X] Comments [Epost-ikon]". Hvis du trykker på "X Comments", vil du se alle X kommentarene, og få muligheten til å legge inn nye, med navn eller anonymt. Legg gjerne igjen korte eller lange kommentarer. Epost-ikonet brukes for å sende bloggposten som epost til noen andre. For å "abonnere" på bloggen (Få tilsendt hver bloggpost på epost), kan du sende en tom epost til matiasholte-subscribe@googlegroups.com . Da får du automatisk sendt tilbake en lenke for å registrere deg. Tilsvarende sender du til matiasholte-unsubscribe@googlegroups.com for å stoppe. Disse epostene inneholder da førsteutkastet til bloggposten, så den blir ofte litt endret rett etterpå.

Epostadresse finnes på profilen til høyre, send gjerne en epost hvis det er private spørsmål (kommentarer vises for alle).

Ingen kommentarer: