12 februar 2007

Hyttetur


Da var det endelig klart for hytteturen til Salzburg (fylket, ikke byen). Vi var 9 som dro ut forrige fredag, og utrolig nok kom vi alle tilbake i god behold. Det var nemlig ikke noen vanlig hytte det var snakk om, nei her måtte vi langt uti villmarken, under høye fjell, uten strøm og innlagt vann. Greit nok, det var tråkket en sti de 200 meterne fra veien, og brønnen var 5 meter fra hytta, men koselig var det uansett.

Veien var også en gigantisk akebakke, som vi prøvde ut på kvelden i fullmåne. Det tok 20 minutter å rutsje ned hele veien. Vel, det var etter å ha vært ute i 2-3 timer, men vi hadde mange pauser med obstler og god utsikt over dalen.

På kvelden var det skikkelig koselig inne, med knask og enkle spill som jenga, mäxchen og mikado. Med lite lys og god fyr på peisen ble det skikkelig hyttestemning.

På (ettermiddag)dagen dro noen i skibakken, mens jeg gikk langrenn. Nåvel, måtte prøve å lære opp de andre som ikke hadde gått på ski før, men det gikk etter hvert ganske greit med (sjokolade)pauser. Søndag hadde vi også et mål, da vi kom fra til en hytte og kunne i tillegg til sjokolade drikke varm Jagatee.

Sportskurs


Nå er til sportskursene til USI (universitesidretten) lagt ut på internett, så nå får jeg vel også se om det er noe bra i år også, eller om jeg må sitte hjemme og sture hele semesteret...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hey, du alte Schnapstrossel! Sandl ned so vui umanand.
Sauft der oa Stamperl nach dem andan! Sapradiiii! Gruzinäsn!
Bua, hau di doch ned so weg, lern liaba was gschaids, was fürs Lebn! A so gähts fei ned! Aba trotzdem derfst uns freili an Obstla mit hom nema.

Baba
di Gürl, da Martl und da Chris